In Nederland worden regelmatig AYP retraites georganiseerd. DevaDeva organiseert deze retraites op locatie en vanaf oktober 2019 in het eigen retraitecentrum in het Drentse Orvelte.

Kijk in onderstaande agenda voor de geplande retraites. De links zullen je doorsturen naar de website van retraitecentrum DevaDeva.


8 & 9 juni (weekend) VOL!
AYP mini retraite

In deze mini retraite zullen we samen de AYP beoefening doen, gezamenlijk eten, dieper op de achtergronden van AYP ingaan en natuurlijk mantra’s zingen.

Lees verder..


16 t/m 22 augustus (week) – VOL!
Zomerretraite in Winsterswijk

In deze AYP retraite komen de verschillende aspecten uit de yogatraditie samen in een inspirerend dagprogramma dat je de mogelijkheid geeft om je te verdiepen en meer inzicht te krijgen in zowel jezelf, de beoefening en de yoga filosofie.

Lees verder..


23 t/m 30 augustus (week) – VOL!
Sadhana retraite in Winsterswijk

Deze retraite is bedoelt voor degene die al langere tijd een steady AYP beoefening hebben. Deze retraite biedt de mogelijkheid om verdere verdieping te vinden in zowel je eigen proces als in de beoefening. De combinatie van een geïnspireerde groep, een krachtige yogamethode, periodes van stilte en volledig met sadhana bezig kunnen zijn staat garant voor een verdiepende retraite waarvan de effecten nog lang voelbaar zullen zijn.

Lees verder..


2 t/m 8 november (week)
AYP intermediate retreat (ENGLISH)

Immerse yourself in a week of AYP practices in a beautiful and inspiring setting. This retreat is for those already practicing AYP (a daily practise for at least a year), who would like to dive deeper into their practices and are motivated to learn more about advanced techniques.

Read more..


29 november t/m 1 december (weekend)
AYP retraite

Een AYP retraite staat garant voor een krachtige yoga en meditatie beoefening in een inspirerende omgeving. Samen oefenen motiveert en verdiept het innerlijke proces. Daarnaast is het waardevol om je vragen te kunnen stellen en inzichten te delen, zo zal je ook thuis weer geïnspireerd verder kunnen oefenen.

Lees meer..